Мицкоски објави видео: „Еве како Заев лаже додека го продава идeнтитетот“

пред 3 години

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, на социјалните мрежи објави видео, во кое се поврзани неколку изјави од различни настани, за кои вели дека се доказ оти премиерот Заев ја лаже нацијата додека го продава македонскиот идентитет.

„Погледнете како лаже, прикривајќи ги поразите“, пишува Мицкоски кој повторно нагласи дека поради ваквите постапки е потребна итна оставка на Заев.

Share
Scroll to Top