Трифун Костовски: На 22.08.2022 ја објавувам вистината за стечајот на Еуростандард банка

На 22.08.2022 Ја објавувам вистината за стечајот на Еуростандард банка

пред 2 години

Почитувани граѓани на Република Македонија

Со гордо срце и чиста мисла денеска официјално најавувам дека на ден 22 Август 2022 година во Скопје ќе биде обзнаен извештајот од мојата приватна истрага поврзана со стечајот на Еуростандард банка, која се работеше во изминатите 15 месеци. 

Овој извештај е направен од тимот на експерти за банкарски криминал под водство на господинот Драго Кос. На неговата презентација пред македонската јавност ќе присуствуваат и еминентни стручњаци во банкарскиот систем од земји членки на Европската Унија. 

Следете ме во борбата против организираниот криминал!  Да ја откриеме вистината што пробаа да ја скријат!

Со почит
Трифун Костовски

Share
Scroll to Top