Почна есенската дератизација во Карпош

пред 7 месеци

Општина Карпош ја почна редовната, есенска дератизација и дезинсекција на целата своја територија.

„Овластената фирма која ја ангажираше локалната самоуправа треба да помине околу 5.000 шахти во кои ќе фрли средства за уништување на штетните глодари и инсекти во сите населби на Општината“, се наведува во соопштението.

Дератизацијата и дезинсекцијата во Карпош ќе се одвива сукцесивно во следните четири до пет недели.

Share

4Anime 4anime is it safe: One Piece (Dub) Episode 693

GoGoAnime gogoanime website: Hige wo Soru. Soshite Joshikousei wo Hirou. Episode 2

Scroll to Top