Се монтира покривот на „Сантијаго Бернабеу“

Се монтира покривот на „Сантијаго Бернабеу“

пред 6 месеци

Реконструкцијата на „Сантијаго Бернабеу“ трае речиси 18 месеци. На култниот стадион најпрвин беше поставен нов тревник, а сега се работи на поставувањето на подвижниот покрив.

Покрај тревникот на стадинот е извршена и целосна реконструкција на една од трибините. За реконструкцијата на стадионот Реал ќе издвои околу 500.000.000 евра.

Реал Мадрид објави видео како течат работите на култниот стадион.Share
Scroll to Top