(Видео) Фарба за коса му течеше низ лицето, Руди Џулијани се посрамоти пред новинарите

пред 3 години

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1566809029200-0’); });

Адвокатот на Доналд Трамп, Руди Џулијани се посрамоти за време на прес-конференцијата на која требаше да ги открие доказите за мосовната изборна кражба. Сите наместо да го слушаат тоа што имаше да го каже, го гледаат како фарбата за коса почна да му се слева низ лицето.

Тој толку се испоти пред камерите, што никој не можеше да го игнорира моментот, додека тој си го пребришуваше лицето.

„Фарба за коса му тече низ лицето, а тој нема претстава за тоа. Плачам од смеење“, биле само еден од неколкуте кментари на социјалните мрежи.

Share
Scroll to Top