Автомобилот од популарната Cyberpunk 2077, Quadra Turbo-R V-Tech им е достапен на играчите на Forza Horizon 4.

Quadra Turbo-R V-Tech развива 607 коњски сили, а со одредени модификации може да развие дури 1,400 коњски сили. Автомобилот лесно може да се добие во играта, достапен е бесплатно после најновата надградба, а за да го добиете треба да победите LaRacer во Единбург.

Не може да се каже дека внатрешноста е толку детална колку во Cyberpunk 2077, но сепак со самото појавување ќе привлече огромно внмание.

Извор: Klix.ba