(Видео) Владо Јовановски го симна Пепи Бафтировски: „Заветна“ е нов хит во „Преспав“

(Видео) Владо Јовановски го симна Пепи Бафтировски: „Заветна“ е нов хит во „Преспав“

пред 4 месеци

Актерот Владо Јовановски се врати во серијата „Преспав“, ама овој пат не како Миле, туку како Мич Бузалевски. Тој беше дел и од новогодишната „Преспав“, која се прикажуваше за пречекот на Нова година и се покажа како полн погодок. Настапот на Владо Јовановски, кој го изведе хитот „Заветна“ на Пепи Бафтировски, испадна добра приказна по празниците.

Share
Scroll to Top