(Видео) Додека детето слуша онлајн настава, мајка му се прошета гола низ собата

(Видео) Додека детето слуша онлајн настава, мајка му се прошета гола низ собата

пред 3 години

На социјалните мрежи се појави снимка од онлајн настава во Америка. Додека наставничката им објаснуваше на децата, мајката на еден од учениците, за момент се прошета гола пред камерата.

Наставничката веднаш му кажа на ученикот да ја исклучи камерата. Жената не знаеше дека во тие моменти нејзиниот син има онлајн настава.

Share
Scroll to Top