(Видео) Ристе Ристески гол на Тик Ток

(Видео) Ристе Ристески гол на Тик Ток

пред 2 години

Македонскиот пејач Ристе Ристески се соблече гол па астана со кафето пред прозорецот и се објави на Тик Ток. Тој живее во Охрид, каде денес врнеше снег, па ова беше доволно да го сподели амбиентот од таму. Победникот на „Гранд“ подолго  време го нема на музичката сцена, ама на голата фотографија, ги испровоцира дамите кои му пишуваа коментари на објавта.

@riste_risteskiSay hello to first snow.. ❄️☃️ ##snowday ##snow ##raining ##risteristeski ##fit ##fypシ ##fypシ♬ Good Morning – Kanye West


Ќе ви се допадне

Share
Scroll to Top