(Видео) Снимателот на колена кон Димитар Апасиев

(Видео) Снимателот на колена кон Димитар Апасиев

пред 4 години

Секој почна да снима интервјуа на секакви места. Така и Инфоамкс правеше интервју со Димитар Апасиев. И се ќе беше можеби во ред доколку снимателот не почна да лази накај Димитар Апасиев. Прво следува реакција на соговорникот, а потоа во кадар се гледа како снимателот оди на колена кон Димитар Апасиев.

Share
Scroll to Top