Забава со Александра Јанева во „Венеција урбан бар и кичен“ за Стара нова година

Забава со Александра Јанева во „Венеција урбан бар и кичен“ за Стара нова година

пред 2 години

Пејачката Александра Јанева на 13 јануари ќе пee во скопскиот локал „Венеција урбан бар и кичен“.

Гостите ќе имаат можност да се забавуваат со нејзините хитови, „Еве ме пак“, „Денот што ни носи“, „Одговор“, „Најмило мое“ и многу други.

Организаторите велат дека за време на настанот ќе бидат испочитувани сите мерки против Ковид-19. Забавата ќе почне вечер од 21 часот.

Share
Scroll to Top