Ману Чао ќе има концерт во Скопје

Ману Чао ќе има концерт во Скопје

пред 2 години

Ману Чао ќе има концерт во Скопје. Паворд продукција го најави како другарот на Таксират кој на 26 -ти септември ќе одржи концерт во МКЦ.

„Сега во акустична постава, заедно со гитаристот Лусијано Едуардо Фалико и перкусионистот Филип Тебул (Mano Negra, Radio Bemba), култниот уметник на бунтовната музика Ману Чао патува со најинтимните концерти во својата кариера, без ѕвездени статуси, без толпа од илјадници и по правило во мали концертни простори кои пак веднаш се распродаваат“, изјавија организаторите.

Првите 200 билети кои веќе се пуштени во продажба се продаваат по цена од 700 денари.

Share
Scroll to Top