Милица Тодоровиќ подигнала кредит за да купи стан и сега едвај го исплаќа

Милица Тодоровиќ подигнала кредит за да купи стан и сега едвај го исплаќа

пред 3 години

Првата победничка на „Ѕвездите на Гранд“, Милица Тодоровиќ признала дека подигнала кредит за да купи елитен стан во центарот на Белград и дека сека со тешки маки ги исплаќа ратите.

„Не можев да соберам кеш за да купам стан, затоа што никогаш не сум работела добро со парите. Подигнав кредит, кој и сега го отплатувам. Станот не беше евтин, но сакав да живеам во близина на мојот кум Стеван Анџелковиќ“, раскажала Милица.

Пејачката додала дека тој е виновен што сега, како што вели таа, е заробена со кредитот.

„Ме наговори да се заробман со кредит. Тој е виновен за сè. Се шегувам. Редовно ги плаќам своите обврски, иако немам редовно настапи. Имам нешто заштедено, со кое успевам да се покријам“, објаснила пејачката.

Share
Scroll to Top