Него каков ви е планот, како ќе фрлате ѓубре без кеси? -Нема раат од форите на Твитер

Него каков ви е планот, како ќе фрлате ѓубре без кеси? -Нема раат од форите на Твитер

пред 2 години

Откако од денес стапи на сила забраната за пластични кеси, а за граѓаните се достапни само биоразградливи кеси по цена од  15 денари, од вечра се јавија и твитерџиите. Па и оваа работа како и многу други ја свртеа на шега: од заебете крипто, инвестирајте во кеси до како сега ќе фралеме ѓубре без кеси? Редакција Репортер избра по нешто од Твитер:

Share
Scroll to Top