„Не се договоривме вака да ја почнеме годината“, познатите се простуваат од маестро Зоран Џорлев

„Не се договоривме вака да ја почнеме годината“, познатите се простуваат од маестро Зоран Џорлев

пред 3 години

Смртта на познатиот виолинист, вокален изведувач, професор, Зоран Џорлев, ги најде затечени многу од неговите пријатели, музичари, колеги. Откако медиумите објавија дека починал, на социјалните мрежи не престануваат пријателите, колегите, новинарите да се простуваат од него .

Според блиски до семејството Џорлеви, причината за смртта се компликации предизвикани од коронавирусот, со кој бил инфициран.

Share
Scroll to Top