Подари вредносен ваучер од СЕТЕК!

Подари вредносен ваучер од Сетек

пред 2 години

Време е за подароци. Искористете ја можноста за уникатен подарок – вредносни ваучери, кои можат да се купат во сите салони на СЕТЕК низ Македонија.

Може да изберете ПОДАРОК вредносен ваучер со вредност од:

  • 500 денари,
  • 1.000 денари,
  • 3.000 денари,
  • 5.000 денари,
  • 10.000 денари

Секој вредносен ваучер е одлична идеја за совршен подарок за најблиските.

Најголемите желби се поврзани со најубавите подароци од Сетек.

Дознај повеќе на www.setec.mk

Share
Scroll to Top