(Фото) Само во Русија во бикини на снег

(Фото) Само во Русија во бикини на снег

пред 3 години

Русите и покрај пандемијата со коронавирус годинава повторно го организира познатиот фестивал во Сочи во кој сможе да се учествува само во бикини..

Голем број љубители на зимски спортови облечени само во бикини и шорцеви се собраа за да учествуваат на фестивалот „Boogel Woogel“ во Сочи.

За нив не претставува никаков проблем да скијаат во бикини.

Share
Scroll to Top