Без струја повеќе делови од Скопје

пред 3 години

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЕВН, известува дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, денеска без електрична енергија ќе останат следните корисници:

од 08:00 до 15:30 часот, дел од бул. Видое Смилевски Бато, (блокот спроти ПСС згради бр. 1, 3, 5 и 9) ( Општина Аеродром )

од 09:00 до 14:00 часот, Бул. Партизански Одреди, зграда бр. 66. ( Општина Карпош )

од 09:00 до 10:30 часот, дел од ул. Лазар Димитров (од бр. 38 до бр. 45) и ул. Добромир Хрс ( Општина Кисела Вода )

од 09:00 до 13:00 часот, ул. 3 во с. Горно Соње. ( Општина Сопиште )

од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од с. Студеничани, ( од џамијата кон ОУ Наим Фрашери ) ( ОпштинаСтуденичани )

од 12:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од с. Морани. ( Општина Студеничани )

Share
Scroll to Top