ММА: Кога двапати ќе доживееш нокаут – еднаш од фајтерот, еднаш од судијата

ММА: Кога двапати ќе доживееш нокаут – еднаш од фајтерот, еднаш од судијата

пред 3 години

Од Русија повторно ни доаѓа вистински ММА куриозитет – борба во која еден фајтер прво добива нокаут од својот ривал, а веднаш потоа и судијата мора да го скроти со „давење“.

Само неколку секунди по стартот на првата рунда, еден од борците добива брутален удар во главата, и откако судијата го прекина мечот, тој реши да се бори со судијата, очигледно зашеметен од ударот. Судијата на крајот испадна победник – го „задави“ противникот и го „успа“ за да стави крај на еден од најнеобичните ММА мечеви во историјата.

Share
Scroll to Top