Карлеуша се вакцинираше, заменик градоначалникот цело време беше покрај неа

Карлеуша се вакцинираше, заменик градоначалникот цело време беше покрај неа

пред 3 години

Српската пејачка Јелена Карлеуша денес се вакцинираше против коронавирусот , во трговскиот центар  Ушче.

Карлеуша дошла на вакцинацијата цела во бело, а покрај неа бил заменик градоначалникот на градот Белград, Горан Весиќ.

Пејачката дојде во бело, украсена со злато, па привлече внимание.

„Само што ја примив вакцината, се чувствувам одлично. Не го почувствував ни убодот. Мислам дека треба да бидеме одговорни и да им дадеме јавна поддршка на здравствените работници. Ова е одлична работа за Србија, можеме да избереме Одлучив да ја искористам популарноста на вистински начин. Примив Фајзер“, рече Јелена.

 

Share
Scroll to Top