Нов тренд за маникир совршен за во есен и зима: дава рафиниран и елегантен изглед

Нов тренд за маникир совршен за во есен и зима: дава рафиниран и елегантен изглед

пред 5 месеци


Секоја сезона носи нови хитови за нокти и маникир. Есенва доминираат таканаречените „Tortoiseshell nails“ – односно маникир кој имитира оклоп од желка.

Топлите нијанси на окер, златна и кафена одамна го освоија светот на модата, а се чини дека оваа сезона блеснаа и во доменот на убавината, бидејќи на Инстаграм забележуваме пораст на популарноста на овој вид на маникир.

Се работи за нежно прелевање на разни топли тонови на кафена.

Во моментов на социјалните мрежи може да се видат бројни примери на ваков маникир.


Share
Scroll to Top