Ноќеска почнува зимското сметање на времето

Ноќеска почнува зимското сметање на времето

пред 3 години

Зимското сметање на времето годинава почнува на 25 октомври (недела) во 3 часот по полноќ со поместување на времето за еден час наназад. Така, времето во 3 ќе се смета како 2 часот, информираат од Бирото за метрологија. Ова најверојатно ќе биде последното менување на времето од летно во зимско. Откако во последната недела од … Continue reading Ноќеска почнува зимското сметање на времето

Текстот Ноќеска почнува зимското сметање на времето е превземен од Reporter.mk.

Share
Scroll to Top