По четирите операции од тумор на главата, Александра Шијакоска за Велигден си дојде дома

По четирите операции од тумор на главата, Александра Шијакоска за Велигден си дојде дома

пред 2 години

Откако го кон крајот на февруари беше на операција на тумор во главата, инфлуенсерката Александра Шијакоска, до сега направи четири операции. Кон крајот на март таа беше втор пат примена во болница, и оттогаш до сега мина голгота.

По последната операција која треба да го забрза процесот на заздравување, конечно за Велигден се врати дома. Вели дека и покрај се што минала, среќна е што за празниците е дома со своите најблиски.

Не е тајна дека  Александра Шијакоска јавно зборуваше за своите чувства откако дозна дека треба да замине на операција. Таа раскажувше колку тешко го  минува овој период, особене што се то ова и се случуваше во пресрет на 29. роденден.

 

Share
Scroll to Top